Escape Room met acteurs

Ervaar nu zelf dé leukste Escape Rooms met acteurs. Escape Room-Events bezorgt jullie dé ultieme Escape belevenis met meerdere interactieve Escape Rooms. Denk jij te kunnen ontsnappen uit één van onze Escape Rooms? Boek snel één van onze Escape Rooms online en ervaar met je gezelschap een (ont)spannende tijd samen!

Escape Room - Events | Escape ervaring op maat

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Escape Room op locatie / Escape Box op locatie - Escape Room-Events

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Escape Room met acteurs

Kies voor één van de volgende Escape Rooms

En ervaar dé beste Escape Rooms met acteurs!

De tijd begint al weg te tikken

Een Escape Room met acteurs zorgt voor meer interactie, meer beleving en meer spanning. Als geen ander weten wij dat dit de ontsnapping nét iets intenser maakt. Beter. Meer voldoening.

Denk jij te kunnen ontsnappen, terwijl de Italiaanse maffia jullie onder druk zet in onze Escape Room op locatie? Of weet jij nét iets eerder dan anderen het grote mysterie van The Mask te ontrafelen in de Escape Box? Wij zijn benieuwd voor welk Escape avontuur jullie kiezen. De tijd tikt al weg..

Populaire steden: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.

Image

Haal alles uit jullie Escape!

Strategisch denken, samenwerken en taken verdelen. Het oplossen van Escape Rooms is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van één van onze Escape Rooms daarom met een lunch, diner of borrel. Ideaal om even bij te komen en na te praten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, één van onze specialisten in Escape Rooms

Contact 0413-302773

Tim - Escape Room - Events

Reviews van onze Escape Rooms

Deze deelnemers zijn in ieder geval wél ontsnapt!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
220 personen
Escape Room op locatie
Escape Room Apeldoorn

Image

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Escape Room Rotterdam

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Escape Room Almere

Image

”PS, het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
160 personen
Escape Box
Escape Room Deventer / Enschede

Image

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Escape Room
Escape Room Amsterdam

Image

Waarom kiezen voor Escape Room-Events?

Ervaar nu zelf dé leukste Escape Rooms!

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België.

Van een ruimte op kantoor tot een zaaltje in een horecagelegenheid naar keuze. Escape Room-Events bouwt elke omgeving om tot een heuse Escape Room. Zowel binnen als buiten. Jullie kiezen de locatie, wij brengen dé beste Escape Rooms met acteurs naar jullie toe.

Mobiele Escape Room op locatie / Escape Room-Events

Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte.

Laat dé ultieme strijd tussen elkaar losbarsten door meerdere Escape Rooms tegelijkertijd op te laten bouwen. Escape Room-Events verzorgt voor iedereen dé leukste Escape ervaringen. En dat kan natuurlijk ook voor grote groepsgroottes van 1.000+ personen.

Escape bomkoffer - Box | ERE

Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Escape Room-Events is de trotse bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms. Met 1.000+ teams en 10.000+ deelnemers is dit hét grootste Escape evenement van de Benelux. Kortom: kwaliteit gegarandeerd bij jullie Escape ervaring!

NK-Escape Rooms 2023 | Escape Room - Events

Boek nu één van onze Escape Rooms

En ervaar dé ultieme Escape met acteurs!