Escape Room vrijgezellenfeest

Wil je een Escape Room als vrijgezellenfeest boeken? Als organisator van het NK-Escape Rooms staat Escape Rooms-Events garant voor dé beste Escape Rooms. Boek daarom snel één van onze Escape Rooms online en ervaar met je vrienden of vriendinnen dé ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest!

Image

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Escape Room vrijgezellenfeest

Kies voor één van de volgende Escape Rooms als vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen

Heb jij de eer om het vrijgezellenfeest van jouw vriend of vriendin te organiseren? Ga voor een spannende Escape Room van Escape Room-Events en organiseer een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Kies bijvoorbeeld voor de Escape Box en speel tegen de vrijgezel of laat je vrijgezel real-life gijzelen tijdens onze zinderende Escape Room op locatie!

NK-Escape Rooms

Waarom Escape Room-Events?

  • Mogelijk op elke locatie. Van een ruimte bij iemand thuis tot een zaaltje in een horecagelegenheid naar keuze. Escape Room-Events brengt dé beste Escape Rooms als vrijgezellenfeest naar jullie toe in heel Nederland en België.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms. Vernieuwde Escape puzzels, professionele attributen en acteurs. Als organisator van het NK-Escape Rooms zorgen wij voor Escape Rooms, waarbij interactiviteit en creativiteit centraal staan. Kortom: kwaliteit gegarandeerd!
  • Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte. Escape Rooms-Events verzorgt voor iedereen dé leukste Escape Rooms als vrijgezellenfeest. En dat kan natuurlijk ook voor groepsgroottes van 1.000+ personen!
  • Mogelijkheid om meerdere Escape Rooms op te bouwen. Laat dé ultieme strijd tussen elkaar losbarsten door meerdere Escape Rooms tegelijkertijd op te bouwen. Denk jij met jouw vrienden of vriendinnen sneller te kunnen ontsnappen dan andere teams?

Offerte aanvragen

Referenties van onze Escape Rooms!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
220 personen
Escape Room op locatie
Escape Room Apeldoorn

Image

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Escape Room Rotterdam

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Escape Room Almere

Image

”PS, het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
160 personen
Escape Box
Escape Room Deventer / Enschede

Image

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Escape Room
Escape Room Amsterdam

Image

Denken jullie te kunnen ontsnappen?

Boek dan snel één van onze Escape Rooms als vrijgezellenfeest!