Escape Diner

Het Escape Diner is dé ultieme combinatie van een Escape Room en een dinerspel. Hapje, drankje en The Mask. Denken jullie tussen de gangen door te kunnen ontsnappen? Ervaar het nu zelf in dé spannendste Escape Room aan tafel: het Escape Diner!

Escape Room - Events | Escape ervaring op maat

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Escape Room op locatie / Escape Box op locatie - Escape Room-Events

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » Escape Diner

Ontsnap van The Mask aan tafel!

Het verhaal:

Onbezorgd genieten van een heerlijk 3-gangen arrangement, toch? Juist niet! The Mask heeft een smakelijke verrassing voor jullie op tafel achtergelaten: een explosieve Escape Box. Dit is niet zomaar een Escape Room met eten.

Direct na het openen van de Escape Box begint de tijd te tikken. De Escape Box blijkt een tikkende tijdbom te zijn. Ga met elkaar de strijd aan en probeer alle Escape puzzels en raadsels van The Mask te ontrafelen. Weten jullie het Escape Diner te overleven?

Offerte aanvragen Bekijk de trailer

Trailer: Escape Diner

Ontdek het Escape Diner

En bereid jezelf voor op hét spannendste dinerspel!

Thema:

Het Escape Diner staat in het teken van een explosieve Escape Box. In een (ont)spannende omgeving wordt een interactief dinerspel gecombineerd met een Escape Room.

Terwijl jullie lekker zitten te tafelen met z’n allen, krijgen jullie iets extra’s op jullie bord geserveerd. Er staat een explosief ‘toetje‘ op jullie te wachten. Het Escape Diner biedt alle ingrediënten voor een vermakelijke avond. Bon Appetit!

Werkwijze:

Voor de activiteit zal er uitgebreid overleg met jullie plaatsvinden. Er zal onder andere contact opgenomen worden met de gewenste horecagelegenheid of eventlocatie. Verder vernemen wij graag jullie dinerwensen. Zo kan het Escape Diner uitstekend gecombineerd worden met een lunch, diner of borrel.

Op locatie naar keuze worden jullie opgewacht door onze spelbegeleider(s). Wij proberen het spel en het eten zoveel mogelijk gescheiden te houden, zodat jullie optimaal kunnen genieten van het Escape Diner. Je hebt de mogelijkheid om het spel te spelen voor, tijdens of na het diner. De teams worden vervolgens ingedeeld per tafel en de strijd kan écht losbarsten!

Specificaties:

  • Groepsgrootte: circa 4 á 5 personen per Escape Box.
  • Meer kamers: mogelijkheden om meerdere Escape Boxen tegelijkertijd te laten starten.
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk.
  • Locatie: Het Escape Diner kan plaatsvinden in iedere horecagelegenheid of eventlocatie. Overal in Nederland en België.
  • Datum: deze Escape Room kan op iedere gewenste datum/tijdstip worden geboekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Haal alles uit jullie Escape!

Strategisch denken, samenwerken en taken verdelen. Het oplossen van het Escape Diner is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer deze Escape Room daarom met een lunch, diner of borrel. Ideaal om even bij te komen en na te praten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, één van onze specialisten in Escape Rooms

Contact 0413-302773

Tim - Escape Room - Events

Waarom kiezen voor Escape Room-Events?

De makers van het NK-Escape Rooms presenteren hét spannendste dinerspel!

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Room Rotterdam

Image

”Gisteravond hebben wij met het team de Escape Room gedaan. Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf.”

Lumicks
Mirjam Dalenberg
160 personen
Escape Room Amsterdam

Image

”Het was een groot succes en iedereen was enthousiast over de puzzels. Voor sommige wat te moeilijk voor andere juist moeilijk genoeg, niemand vond het te gemakkelijk alleszins. ?”

UCB Pharma B.V.
Erwin Lauwerysen
380 personen
Escape Room Breda

Image

Denken jullie te kunnen ontsnappen van een hongerige Mask?

Boek dan nu het Escape Diner op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773