Mobiele Escape Room

”Escape the Caravan”

Escape Room-Events presenteert met Escape the Caravan dé leukste Mobiele Escape Room van Nederland! Denk jij de WC rol te kunnen vinden en te ontsnappen? Ervaar dit hilarische uitje nu zelf op locatie naar keuze en win!

Image

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » Mobiele Escape Room

Ontsnap uit de caravan!

Met Escape the Caravan beleven jullie hét echte vakantiegevoel. Of je nu op vakantie gaat of niet. Op kantoor, in een weiland, bij je thuis of ergens in een winkelcentrum. Wij brengen het vakantiegevoel en de Mobiele Escape Room naar je toe!

Behoefte aan een goede reclamestunt, aankleding van een festival of ‘gewoon’ een goede teambuilding game? Escape the Caravan is dé oplossing.

Offerte aanvragenBekijk de trailer

Trailer: Escape the Caravan

 

Escape room voor grote groepen / Escape room met acteurs / Zowel binnen als buiten mogelijk / Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje en vrijgezellenfeest

Meer informatie over Escape the Caravan

Thema:

Escape the Caravan staat in het teken van het leven op de camping. Je herkent het wel. Je bent op een camping en je ligt lekker te relaxen in je tent of caravan. Ineens komt het in je op: je moet naar de wc! Helaas zit er geen wc in je mini caravan. Gelukkig staat er wel een op de camping. Dan kom je er plots achter dat de deur van je caravan op slot zit, wat nu… en je moet zo nodig! Op dit moment is er maar 1 ding wat je kunt doen, 1 ding dat je nog kan redden van een catastrofe.

Ga op zoek naar de wc-rol met de bijbehorende sleutel om zo snel mogelijk de caravan te verlaten om te gaan… ach je begrijpt het wel.

Werkwijze:

De Mobiele Escape Room kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Je kunt dan denken aan een plekje op de beurs, als aankleding op een festival of gewoon als ‘game’ om te spelen met collega’s. Van tevoren hebben we diverse malen contact. Zo weten wij precies waar Escape the Caravan zal plaatsvinden etc.

Wij durven te garanderen dat onze mini caravan niemand teleurstelt. Escape the Caravan is voor 2 personen en duurt 15 minuten, vervolgens kan binnen 1 minuut de volgende groep een poging wagen!

Specificaties:

  • Groepsgrootte: circa 1 á 2 personen per Escape in de caravan.
  • Meer kamers: dit is een mini Escape Room. Dit houdt in dat er slechts een geringe opbouwtijd is. Kortom: na slechts 1 minuut kan de volgende persoon al de caravan in.
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk.
  • Locatie: Escape the Caravan kan als Mobiele Escape Room op locatie naar keuze worden geboekt. Overal in Nederland en België.
  • Datum: deze Escape Room kan op iedere gewenste datum/tijdstip worden geboekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Denken jullie uit de caravan te kunnen ontsnappen?

Boek snel onze Mobiele Escape Room!