Mobiele Escape Room

”Escape the Caravan”

Escape Room-Events presenteert met Escape the Caravan dé leukste Mobiele Escape Room van Nederland. Denk jij de WC rol te kunnen vinden en te ontsnappen? Ervaar dit hilarische uitje nu zelf op locatie naar keuze.

Escape Room - Events | Escape ervaring op maat

Organisator van het NK-Escape Rooms

Escape Room teamuitje / bedrijfsuitje / teambuilding - Escape Room-Events

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Escape Room op locatie / Escape Box op locatie - Escape Room-Events

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » Mobiele Escape Room

Ontsnap uit de caravan!

Het verhaal:

Met Escape the Caravan beleven jullie hét echte vakantiegevoel. Of je nu op vakantie gaat of niet. Op kantoor, in een weiland, bij je thuis of ergens in een winkelcentrum. Wij brengen het vakantiegevoel en de Mobiele Escape Room naar je toe.

Behoefte aan een goede reclamestunt, aankleding van een festival of ‘gewoon’ een goede teambuilding game? Escape the Caravan is dé oplossing.

Offerte aanvragen Bekijk de trailer

Trailer: Escape the Caravan

Ontdek Escape the Caravan

En bereid jezelf voor op dé ultieme Mobiele Escape Room!

Thema:

Escape the Caravan staat in het teken van het leven op de camping. Je herkent het wel. Je bent op een camping en je ligt lekker te relaxen in je tent of caravan. Ineens komt het in je op: je moet naar de wc! Helaas zit er geen wc in je mini caravan. Gelukkig staat er wel een op de camping. Dan kom je er plots achter dat de deur van je caravan op slot zit, wat nu… en je moet zo nodig! Op dit moment is er maar 1 ding wat je kunt doen, 1 ding dat je nog kan redden van een catastrofe.

Ga op zoek naar de wc-rol met de bijbehorende sleutel om zo snel mogelijk de caravan te verlaten om te gaan… ach je begrijpt het wel.

Werkwijze:

De Mobiele Escape Room kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Je kunt dan denken aan een plekje op de beurs, als aankleding op een festival of gewoon als ‘game’ om te spelen met collega’s. Van tevoren hebben we diverse malen contact. Zo weten wij precies waar Escape the Caravan zal plaatsvinden etc.

Wij durven te garanderen dat onze mini caravan niemand teleurstelt. Escape the Caravan is voor 2 personen en duurt 15 minuten, vervolgens kan binnen 1 minuut de volgende groep een poging wagen!

Specificaties:

  • Groepsgrootte: circa 1 á 2 personen per Escape in de caravan.
  • Meer kamers: dit is een mini Escape Room. Dit houdt in dat er slechts een geringe opbouwtijd is. Kortom: na slechts 1 minuut kan de volgende persoon al de caravan in.
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk.
  • Locatie: Escape the Caravan kan als Mobiele Escape Room op locatie naar keuze worden geboekt. Overal in Nederland en België.
  • Datum: deze Escape Room kan op iedere gewenste datum/tijdstip worden geboekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Haal alles uit jullie Escape!

Strategisch denken, samenwerken en taken verdelen. Het oplossen van de Mobiele Escape Room is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer Escape the Caravan daarom met een lunch, diner of borrel. Ideaal om even bij te komen en na te praten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, één van onze specialisten in Escape Rooms

Contact 0413-302773

Tim - Escape Room - Events

Waarom kiezen voor Escape Room-Events?

Deze mensen hebben wel kunnen ontsnappen!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

Denken jullie te kunnen ontsnappen uit de caravan?

Boek nu onze Mobiele Escape Room op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773