Escape the City

In Escape the City gaan jullie aan de slag om een bloedstollend mysterie op te lossen. Lukt het jullie om de misdadiger op te pakken voordat hij of zij ontsnapt uit de stad?

Escape Room - Events | Escape ervaring op maat

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Escape Room op locatie / Escape Box op locatie - Escape Room-Events

Escape en City tour in een stad naar keuze

Home » Uitjes » Escape the City

Pak de dader in deze spannende City Escape!

Het verhaal:

Wandelend door het altijd zo bruisende centrum van de stad staan jullie plotseling verstijfd. Er ontstaat totale paniek. Sirenes en politieauto’s zijn overal. Wat is er gebeurd?! Vol verbazing komt de technische recherche jullie kant op. Er zijn 10 moorden gepleegd door 1 dader. Jullie hulp is dringend nodig om de moordzaak op te lossen. Aan jullie de taak om dit spannende stadsspel op te lossen.

Tijd om op onderzoek uit te gaan. Er is geen tijd te verliezen. De recherche heeft door eigen speurwerk 10 verdachten aangehouden. Er is echter een probleem. De verdachten mogen slechts 2 uur op het politiebureau worden vastgehouden. Teams worden samengesteld. Gewapend met een recherchekoffer vol bewijsmateriaal gaan jullie aan de slag. De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s. Lukt het jullie om het spannende mysterie in Escape the City op te lossen?

Offerte aanvragen Bekijk de trailer

Trailer: Escape the City

Ontdek Escape the City

En bereid jezelf voor op hét spannendste stadsspel van dit moment!

Thema:

Escape the City staat in het teken van een mysterieuze moordzaak. Jullie krijgen een steeds duidelijker beeld over de slachtoffers, de wapens en de motieven. Beschikken jullie over de juiste samenwerking? Stappen jullie in de schoenen van Sherlock Holmes? Kom erachter tijdens deze uitdagende City game. Welk team weet als eerste de bloedstollende moordzaak op te lossen?!

Ervaar het centrum van een stad naar keuze op een originele en unieke wijze. Door het bezoeken van verschillende highlights verkrijgen jullie een interactieve City tour en spannende Escape Room inéén!

Werkwijze:

Vooraf hebben we diverse malen contact. De groepsgrootte wordt afgestemd, zodat we met het juiste aantal Escape koffers jullie kant opkomen. Daarnaast stemmen we de locatie in de stad af. Wij adviseren altijd een centraal punt. In Amsterdam kun je denken aan De Dam, in Utrecht aan de Domkerk etc. Kortom: wat voor jullie het handigste is!

Op de dag zelf zijn onze rechercheurs ruim op tijd aanwezig. Jullie worden geïnstrueerd, waarna ieder team z’n eigen pad bewandelt. Welk team weet als eerste de misdadiger op te sporen en op te sluiten? Na afloop is er voldoende gelegenheid om Escape the City na te bespreken.

Specificaties:

  • Groepsgrootte: circa 4 á 5 personen per rechercheteam.
  • Meer kamers: mogelijkheden om met meerdere Escape koffers tegelijkertijd op pad te gaan.
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk.
  • Locatie: Escape the City kan als Escape Room in een stad naar keuze worden geboekt. Overal in Nederland en België.
  • Datum: deze Escape Room kan op iedere gewenste datum/tijdstip worden geboekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Haal alles uit jullie Escape!

Strategisch denken, samenwerken en taken verdelen. Het oplossen van Escape the City is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van deze Escape Room in de stad daarom met een lunch, diner of borrel. Ideaal om even bij te komen en na te praten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, één van onze specialisten in Escape Rooms

Contact 0413-302773

Tim - Escape Room - Events

Waarom kiezen voor Escape Room-Events?

Heb jij dé skills van een échte detective in je?

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City Almere

Image

“Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.”

Ziggo
Siewtje Oesbeek
54 personen
Escape the City Utrecht

Image

“Het was een zeer geslaagd uitje. Bedankt! Alles was top geregeld en erg leuk.”

OBS De Straap
Els Bukkems
46 personen
Escape the City Eindhoven

Image

Denken jullie dit bloedstollende mysterie in de stad op te kunnen lossen?

Boek dan nu Escape the City als stadsspel!

Offerte aanvragen 0413-302773