Escape the City

Escape the City is dé ultieme combinatie van een Escape Room en een City tour. In het centrum van een stad naar keuze heeft de recherche jullie hulp dringend nodig. Aan jullie de taak om het spannende Escape mysterie op te lossen..

Image

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » Escape the City

Laat de misdadiger niet ontsnappen!

Het verhaal:

Wandelend door het altijd zo bruisende centrum van de stad staan jullie plotseling verstijfd. Er ontstaat totale paniek. Sirenes en politieauto’s zijn overal. Wat is er gebeurd?! Vol verbazing komt de technische recherche jullie kant op. Er zijn 10 moorden gepleegd door 1 dader. Jullie hulp is dringend nodig om de moordzaak op te lossen.

Tijd om op onderzoek uit te gaan. Er is geen tijd te verliezen. De recherche heeft door eigen speurwerk 10 verdachten aangehouden. Er is echter een probleem. De verdachten mogen maar 2 uur op het politiebureau worden vastgehouden. Teams worden samengesteld. Gewapend met een recherchekoffer vol bewijsmateriaal gaan jullie aan de slag. De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s.

Offerte aanvragenBekijk de trailer

Trailer: Escape the City

Coming soon!

 

Escape room voor grote groepen / Escape room met acteurs / Zowel binnen als buiten mogelijk / Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje en vrijgezellenfeest

Meer informatie over Escape the City

Thema:

Escape the City staat in het teken van een mysterieuze moordzaak. Jullie krijgen een steeds duidelijker beeld over de slachtoffers, de wapens en de motieven. Beschikken jullie over de juiste samenwerking? Stappen jullie in de schoenen van Sherlock Holmes? Kom erachter tijdens deze uitdagende city game. Welk team weet als eerste de bloedstollende moordzaak op te lossen?!

Ervaar het centrum van een stad naar keuze op een originele en unieke wijze. Door het bezoeken van verschillende highlights verkrijgen jullie een interactieve city tour en spannende Escape Room inéén!

Werkwijze:

Vooraf hebben we diverse malen contact. De groepsgrootte wordt afgestemd, zodat we met het juiste aantal Escape koffers jullie kant opkomen. Daarnaast stemmen we de locatie in de stad af. Wij adviseren altijd een centraal punt. In Amsterdam kun je denken aan De Dam, in Utrecht aan de Domkerk etc. Kortom: wat voor jullie het handigste is!

Op de dag zelf zijn onze rechercheurs ruim op tijd aanwezig. Jullie worden geïnstrueerd, waarna ieder team z’n eigen pad bewandelt. Welk team weet als eerste de misdadiger op te sporen en op te sluiten? Na afloop is er voldoende gelegenheid om Escape the City na te bespreken.

Specificaties:

  • Groepsgrootte: circa 4 á 5 personen per rechercheteam.
  • Meer kamers: mogelijkheden om met meerdere Escape koffers tegelijkertijd op pad te gaan.
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk.
  • Locatie: Escape the City kan als Escape Room in een stad naar keuze worden geboekt. Overal in Nederland en België.
  • Datum: deze Escape Room kan op iedere gewenste datum/tijdstip worden geboekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Referenties van Escape the City

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City Almere

Image

“Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.”

Ziggo
Siewtje Oesbeek
54 personen
Escape the City Utrecht

Image

“Het was een zeer geslaagd uitje. Bedankt! Alles was top geregeld en erg leuk.”

OBS De Straap
Els Bukkems
46 personen
Escape the City Eindhoven

Image

Denken jullie dit bloedstollende mysterie in de stad op te kunnen lossen?

Boek snel Escape the City in een stad naar keuze!