Escape Box op locatie

”Escape the Mask”

Ervaar nu dé nieuwste Escape sensatie van Escape Room-Events: de Escape Box. Er wordt een mysterieus pakketje bij jullie afgeleverd. Maar wat nu? De Escape Room begint bij het openen van het pakketje..

Image

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » Escape the Mask

Ontsnap van The Mask!

Het verhaal:

In een gezellige, ontspannen sfeer zitten jullie bij elkaar. Een postbezorger komt opeens binnen en zet een pakketje bij jullie op tafel. Hij heeft de opdracht om expliciet voor jullie een begeleidend filmpje te starten. Al snel worden jullie aangesproken door een geniale man met lichte sadistische trekjes. Deze man, laten we hem The Mask noemen, heeft jullie uitgekozen om z’n kunstwerk uit te proberen. Lief, toch?

Helaas is niks wat het lijkt. Het mysterieuze pakketje blijkt een tikkende tijdbom te zijn. The Mask heeft zin om een klein, explosief spelletje te spelen. Lukt het jullie om op tijd de bomkoffer te ontmantelen en aan The Mask te ontsnappen?

Offerte aanvragenBekijk de trailer

Trailer: Escape the Mask

 

Escape room voor grote groepen / Escape room met acteurs / Zowel binnen als buiten mogelijk / Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje en vrijgezellenfeest

Meer informatie over Escape the Mask

Thema:

Escape the Mask staat in het teken van een mysterieus pakketje met een explosieve inhoud. Puzzels, raadsels en verschillende Escape Games moeten één voor één opgelost zien te worden. The Mask heeft een waar kunstwerk aan jullie afgeleverd.

Met een unieke verhaallijn, vol mythologische wezens en een metrostelsel, begeleidt The Mask jullie met de nodige humor door de Escape Box. Weten jullie The Mask te verslaan of bezwijken jullie onder de druk?

Werkwijze:

Van tevoren is er diverse malen contact. Er is dan bijvoorbeeld overleg over de gewenste ruimte voor de Escape Box. Zo zullen we diverse tafels nodig hebben om de teams te positioneren. Verder nemen we zelf materiaal mee om onder andere het begeleidende filmpje aan jullie te tonen. Hiervoor hebben we uiteraard een stroomtoevoer nodig.

Op de dag zelf zullen we ruim op tijd aanwezig zijn om de ruimte voor te bereiden. Na afloop is er voldoende gelegenheid om de Escape Box na te spreken.

Specificaties:

  • Groepsgrootte: circa 4 á 5 personen per Escape Box.
  • Meer kamers: mogelijkheden om meerdere Escape Boxen tegelijkertijd te laten starten.
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk.
  • Locatie: Escape the Mask kan als Escape Room op locatie naar keuze worden geboekt. Overal in Nederland en België.
  • Datum: deze Escape Room kan op iedere gewenste datum/tijdstip worden geboekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Referenties van Escape the Mask

”PS, het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
160 personen
Escape Box op locatie
Deventer / Enschede

Image

”Het was een erg leuk uitje! Een lastige opdracht, maar de meeste wisten het op te lossen!”

SBB
Karlijn Weites
31 personen
Escape Box op locatie
Zoetermeer

Image

”Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat maar enkele groepjes op tijd waren met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
400 personen
Escape Box op locatie
Meppel

Image

Denken jullie te kunnen ontsnappen van The Mask?

Boek snel The Mask als Escape Box op locatie naar keuze!