VR Escape Room

”The VR Bomb”

In de VR Escape Room wordt een unieke Virtual Reality Experience gecombineerd met een Escape Room. Zet de VR bril op en probeer te ontsnappen van een.. bom. Boek snel onze VR Escape Room online en ervaar dé meest explosieve Escape Room van dit moment!

Escape Room - Events | Escape ervaring op maat

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Escape Room op locatie / Escape Box op locatie - Escape Room-Events

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » The VR Bomb

Ontsnap van de Virtual Reality Bomb!

Het verhaal:

Op locatie naar keuze maken wij voor iedereen dé ultieme VR Escape Room mogelijk. Een explosieve ervaring om precies te zijn. In groepjes van 4 á 5 personen gaan jullie aan de slag om verschillende VR bommen te ontmantelen. Lukt het jullie team om de snelste tijden neer te zetten?

Werk samen en probeer zoveel mogelijk VR bommen op tijd te ontmantelen. Zo heeft jouw team een uitgebreide gebruikshandleiding voor zich, terwijl jij de VR bril op hebt. Jullie moeten elkaar dus helpen om te ontsnappen van de VR bom. ‘’Ik zie een geel draadje, maar ook twee rode draadjes. Welke moet ik doorknippen?!! Het gele draadje, ja? Dit klopt, op naar het volgende component!’’.

Offerte aanvragen Bekijk de trailer

Trailer: The VR Bomb

Ontdek onze VR Escape Room

En bereid jezelf voor op explosieve VR bommen!

Thema:

The VR Bomb staat als Escape Room in het teken van Virtual Reality. Zodra één van jullie de VR bril opzet, verschijnt een heuse VR bom in beeld. Een timer begint af te tellen. Jullie krijgen 5 minuten de tijd om deze geavanceerde bom te ontmantelen. Lukt het jullie om goed samen te werken en te ontsnappen uit de VR Escape Room?

Goed lezen, geduld en communicatie zijn essentieel om niet weggeblazen te worden. Weten jullie de rust te bewaren onder de immense tijdsdruk? Ervaar nu zelf dé nieuwste Escape sensatie van Escape Room-Events!

Werkwijze:

Voor aanvang van de activiteit hebben we al diverse malen contact gehad. Met hoeveel personen zijn jullie? Welke locatie hebben jullie in gedachten? Alles wordt besproken, zodat jullie activiteit vlekkeloos zal verlopen.

Op de dag zelf zullen onze begeleiders ruim op tijd aanwezig zijn. De gewenste ruimte wordt VR proof gemaakt, zodat jullie vrij in de Virtuele wereld kunnen bewegen. Verder worden de spelmaterialen, inclusief instructies en VR brillen, aan jullie overhandigd na de introductie. Uiteindelijk zal één team de snelste tijden weten neer te zetten. Welk team zal zichzelf uitroepen tot dé Bomb Defusal Squad?

Specificaties:

  • Groepsgrootte: circa 4 á 5 personen per VR bril.
  • Meer kamers: door gebruik van meerdere VR brillen, kunnen tegelijkertijd meerdere VR Escape Rooms worden gecreëerd.
  • Moeilijkheidsgraad: van makkelijk tot moeilijk.
  • Locatie: The VR Bomb kan als VR Escape Room op locatie naar keuze worden geboekt. Overal in Nederland en België.
  • Datum: deze Escape Room kan op iedere gewenste datum/tijdstip worden geboekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Haal alles uit jullie Escape!

Strategisch denken, samenwerken en taken verdelen. Het oplossen van onze VR Escape Room is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van The VR Bomb daarom met een lunch, diner of borrel. Ideaal om even bij te komen en na te praten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, één van onze specialisten in Escape Rooms

Contact 0413-302773

Tim - Escape Room - Events

Waarom kiezen voor Escape Room-Events?

Durven jullie dé ultieme VR Escape Room aan?

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
Escape Room Amsterdam

Image

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
320 personen

Escape Room Arnhem

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
360 personen

Escape Room Utrecht

Image

Denken jullie te kunnen ontsnappen van The VR Bomb?

Boek dan nu onze VR Escape Room op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773