Escape Room op locatie

”De Maffia Gijzeling”

Zijn jullie klaar voor de Italiaanse maffia? In deze spannende Escape Room op locatie naar keuze worden jullie gegijzeld door de Italiaanse maffia. Weet jullie team op tijd 1 miljoen euro in handen te krijgen?

Image

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Uitjes » De Maffia Gijzeling

Ontsnap van de Italiaanse maffia!

Het verhaal:

Er staat een vergadering met je collega’s op de planning. Vlak voor aanvang van de meeting stormt een man met bivakmuts binnen. Hij begint te schreeuwen en dwingt jullie mee te gaan naar een andere ruimte. Een begeleidend filmpje wordt vervolgens gestart: jullie zijn gegijzeld door de Italiaanse maffia!

Terwijl iedereen nog moet beseffen wat er zojuist is gebeurd, begint een timer te tikken en Italiaanse muziek te draaien. Jullie hebben precies één uur de tijd om aan 1 miljoen cash te komen. Lukt het jullie om het geld te vinden en te ontsnappen van de Italiaanse maffia?

Offerte aanvragenBekijk de trailer

Trailer: De Maffia Gijzeling

 

Escape room voor grote groepen / Escape room met acteurs / Zowel binnen als buiten mogelijk / Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje en vrijgezellenfeest

Meer informatie over De Maffia Gijzeling

Thema:

De Maffia Gijzeling staat als Escape Room volledig in het teken van de Italiaanse maffia. Samen met je gezelschap ga je verschillende Escape puzzels, cryptogrammen, kluisjes en raadsels oplossen.

Onder het genot van Italiaanse muziek worden jullie tot het uiterste gedreven in stresssituaties. Weten jullie de taken juist te verdelen of bezwijken jullie onder de druk van de Italiaanse maffia?

Werkwijze:

Vooraf hebben we diverse malen contact. We hebben dan onder andere contact omtrent de gewenste ruimte voor de Escape Room.

Op de dag zelf zijn wij ruim op tijd aanwezig om de ruimte om te bouwen. Zodra de Escape Room opgebouwd is, wordt iedereen door een acteur gesommeerd om mee te komen. De Escape Room start nadat iedereen in de ruimte is. Na afloop is er voldoende gelegenheid om de Escape Room na te spreken. Voor het afbouwen hebben we circa 30 minuten nodig.

Specificaties:

  • Groepsgrootte: circa 20 personen per kamer.
  • Meer kamers: mogelijkheden om meerdere kamers tegelijkertijd of na elkaar op te bouwen.
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk.
  • Locatie: De Maffia Gijzeling kan als Escape Room op locatie naar keuze worden geboekt. Overal in Nederland en België.
  • Datum: deze Escape Room kan op iedere gewenste datum/tijdstip worden geboekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Referenties van De Maffia Gijzeling

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
220 personen
Escape Room op locatie
Apeldoorn

Image

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
300 personen
Escape Room op locatie
Amsterdam

Image

“Dank voor de activiteit. Moeilijke escape-room maar we hebben gelachen! Dank daarvoor!”

Royal Canin
Jeroen Mulder
43 personen
Escape Room op locatie
Eindhoven

Image

Denken jullie te kunnen ontsnappen van de Italiaanse maffia?

Boek snel De Maffia Gijzeling als Escape Room op locatie naar keuze!