Escape Room buiten

Wil je een Escape Room buiten boeken? Dan ben je bij Escape Room-Events aan het juiste adres. Op locatie naar keuze speel je dé leukste Escape Rooms. Boek snel één van onze Escape Rooms online of neem contact op voor de mogelijkheden. Samen zorgen we voor een unieke Escape Room buiten!

Image

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Escape Room buiten

Kies voor één van de volgende Escape Rooms buiten

Outdoor Escape Room

Wat jullie wensen ook zijn, wij komen met onze Escape Rooms naar jullie toe. Dus ook buiten. Overal in Nederland en België. In overleg met jullie verzorgen wij alle Escape Games, puzzels en attributen. Acteurs? Natuurlijk. Alles voor dé beste Escape Room beleving. Wil je een city tour combineren met een Escape Room? Tip: Escape the City. En uiteraard mogelijk in het centrum van de door jullie gekozen stad. Buiten.

NK-Escape Rooms

Waarom Escape Room-Events?

  • Mogelijk op elke locatie buiten. Van de kantoortuin tot een stadsparkje naar keuze. Escape Room-Events brengt dé beste Escape Rooms naar jullie toe in heel Nederland en België.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms. Vernieuwde Escape puzzels, professionele attributen en acteurs. Als organisator van het NK-Escape Rooms zorgen wij voor Escape Rooms, waarbij interactiviteit en creativiteit centraal staan. Kortom: kwaliteit gegarandeerd!
  • Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte. Van teamuitjes/bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten en van Escape Rooms voor kinderen tot Escape Rooms op maat. Escape Rooms-Events verzorgt voor iedereen dé leukste Escape ervaringen buiten. En dat kan natuurlijk ook voor groepsgroottes van 1.000+ personen!
  • Mogelijkheid om meerdere Escape Rooms op te bouwen. Laat dé ultieme strijd tussen elkaar losbarsten door meerdere Escape Rooms tegelijkertijd op te bouwen. Denk jij met jouw teamgenoten sneller te kunnen ontsnappen dan andere teams?

Offerte aanvragen

Referenties van onze Escape Rooms!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
220 personen
Escape Room op locatie
Escape Room Apeldoorn

Image

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Escape Room Rotterdam

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Escape Room Almere

Image

”PS, het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
160 personen
Escape Box
Escape Room Deventer / Enschede

Image

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Escape Room
Escape Room Amsterdam

Image

Denken jullie te kunnen ontsnappen?

Boek dan snel één van onze Escape Rooms buiten!