Escape Room op maat

Wil je een Escape Room op maat laten ontwikkelen? In nauwe samenwerking met Gamificationers staan wij voor de ontwikkeling van nieuwe Escape Games. Dit realiseren wij zowel op de locatie van de opdrachtgever, online als hybride. Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan om te kijken naar de mogelijkheden!

Image

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Escape Room op maat

De kracht van Escape Rooms

Escape Rooms ontlenen zich perfect als serious games om spelenderwijs kennis en informatie te vergaren. Daarnaast kan een Escape Room ingezet worden om bewustwording en gedragsverandering te realiseren. Kortom: een Escape Room kan voor talloze doeleinden worden ingezet!

Hieronder vind je prachtige projecten voor diverse opdrachtgevers. Zo hebben wij onder andere een innoverende Escape Room op maat mogen ontwikkelen voor de Gemeente ’s-Hertogenbosch ter bestrijding van de drugscriminaliteit. Hierdoor krijgen inwoners meer inzichten over drugslabs, drugsafval en nog veel meer. Er is zelfs een prachtig nieuwsartikel voor geschreven.

Referenties Escape Rooms op maat

Escape Room Den Bosch

Opdrachtgever:
Gemeente Den Bosch

Doel:
Ondermijning drugscriminaliteit

Artikel

Escape Room op maat - Escape Room Den Bosch

Escape Room Zorg

Opdrachtgever:
Overheid België

Doel:
Awereness creëren voor opleidingen in de zorg

Artikel

Escape Room op maat - Escape Room Zorg

Educatieve Escape Room

Opdrachtgever:
De Koninklijke Marine

Doel:
Aanleren nieuwe vaardigheden

Artikel

Escape Room op maat - Educatieve Escape Room

Overtuigd?

Heb je interesse om een Escape Room te laten ontwikkelen? Bijvoorbeeld voor merkactivatie op een beurs of het creëren van bewustwording onder scholieren/studenten? Escape Rooms-Events gaat graag het gesprek met je aan voor het ontwikkelen van een Escape Room op maat!

Over ons Contact