Escape Room Roosendaal

Ervaar nu zelf dé spannendste Escape Room in Roosendaal. Escape Room-Events bezorgt jou en jouw vrienden, familie of collega’s een unieke Escape ervaring. Weten jullie op tijd te ontsnappen uit één van onze Escape Rooms?

Escape Room - Events | Escape ervaring op maat

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Escape Room op locatie / Escape Box op locatie - Escape Room-Events

Mogelijk op elke locatie in Roosendaal

Home » Escape Room Roosendaal

Escape Room op locatie naar keuze in Roosendaal

Op locatie naar keuze gaan jullie aan de slag met één van onze Escape Rooms. Wat jullie wensen ook zijn; wij toveren elke gewenste omgeving om tot een unieke Escape Room in Roosendaal. Escape puzzels, cryptische raadsels, toffe attributen en professionele Escape Room acteurs. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms zorgen wij voor dé beste Escape Rooms. Kwaliteit, vermaak én succes gegarandeerd bij jullie Escape beleving!

Heb jij jouw zenuwen onder controle?

Samenwerking, oplettendheid en een scherpe mindset zijn slechts enkele vereisten om op tijd te kunnen ontsnappen. Een foutje is namelijk zo gemaakt. Werk samen met je vrienden, familie of collega’s en ‘ontsnap’ door het vinden van de juiste oplossingen. Blijven jullie controle houden over de situatie of nemen jullie zenuwen de overhand?

Ideaal voor grote groepen

Onze Escape Rooms zijn ontwikkeld voor een ongelimiteerd aantal personen. Dit maakt al onze Escape ervaringen geschikt voor grote groepen. Aan jou de keuze wie je meeneemt in jullie unieke Escape ervaring!

Image

Referenties van onze Escape Rooms!

Gelukkig hadden deze toppers nog genoeg tijd om een leuke referentie achter te laten na de ontsnapping…

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
220 personen
Escape Room op locatie
Escape Room Apeldoorn

Image

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Escape Room Rotterdam

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Escape Room Almere

Image

”PS, het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
160 personen
Escape Box
Escape Room Deventer / Enschede

Image

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Escape Room
Escape Room Amsterdam

Image

Waarom Escape Room-Events?

Ervaar nu zelf dé leukste Escape Rooms in Roosendaal!

Mogelijk op elke locatie in Roosendaal.

Van een ruimte op kantoor tot een zaaltje in een horecagelegenheid naar keuze in Roosendaal. Escape Room-Events bouwt elke omgeving om tot een heuse Escape Room. Zowel binnen als buiten. Jullie kiezen de locatie, wij brengen dé beste Escape Rooms naar jullie toe!

Mobiele Escape Room op locatie / Escape Room-Events

Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte.

Laat dé ultieme strijd tussen elkaar losbarsten in Roosendaal door meerdere Escape Rooms tegelijkertijd op te laten bouwen. Escape Room-Events verzorgt voor iedereen dé leukste Escape ervaringen. En dat kan natuurlijk ook voor grote groepsgroottes van 1.000+ personen!

Escape bomkoffer - Box | ERE

Escape Room met eten.

Wil je alles uit jullie Escape ervaring halen? Combineer dan een Escape Room met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie uitje. Geef gerust jullie wensen en voorkeuren door. Samen zorgen we voor dé ultieme Escape beleving in Roosendaal!

Image

Denken jullie te kunnen ontsnappen?

Boek snel één van onze Escape Rooms in Roosendaal!

Offerte aanvragen 0413-302773