Escape Room teamuitje

Ervaar nu zelf dé leukste Escape Rooms als teamuitje. Escape Room-Events bezorgt jullie dé ultieme Escape ervaring met meerdere interactieve Escape Rooms. Denk jij te kunnen ontsnappen uit één van onze Escape Rooms? Boek één van onze Escape Rooms voor jullie ideale teamuitje!

Escape Room - Events | Escape ervaring op maat

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Escape Room op locatie / Escape Box op locatie - Escape Room-Events

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

Home » Escape Room teamuitje

Escape met je team op locatie naar keuze

Wil je een enerverende Escape Room in de stad spelen? In Escape the City worden jullie losgelaten in het bruisende centrum van een stad naar keuze om een bloedstollend mysterie op te lossen. Zijn jullie met een grote groep en denken jullie te kunnen ontsnappen van de Italiaanse maffia? In de Maffia Gijzeling bouwen wij iedere (gewenste) ruimte om in de Italiaanse sferen. Ben je met kleinere teams van 4 á 5 personen en willen jullie een échte Escape battle creëren? The Mask heeft voor ieder team een explosieve verrassing in petto. Schiet maar op: ”It’s time to play a little game!”

3.2.1.. Let’s Go!

‘’Nog 3 seconden en dan gaan we van start. Zijn jullie er klaar voor?’’ De tijd begint te tikken en de Escape Room gaat van start. Lukt het jullie om binnen de vastgestelde tijd te ontsnappen?

Alleen een scherpe mindset is niet genoeg om de games, raadsels en puzzels te ontrafelen. Jullie hebben elkaar nodig. Hard nodig. Communiceren, samenwerken en reageren op onverwachte situaties. Kortom: het spelen van een Escape Room is hét ideale teamuitje!

Populaire steden: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.

Image

Referenties van onze Escape Rooms!

Deze deelnemers zijn in ieder geval wél ontsnapt!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
220 personen
Escape Room op locatie
Escape Room Apeldoorn

Image

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Escape Room Rotterdam

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Escape Room Almere

Image

”PS, het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
160 personen
Escape Box
Escape Room Deventer / Enschede

Image

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Escape Room
Escape Room Amsterdam

Image

Waarom Escape Room-Events?

Bij ons boek je dé beste Escape Rooms als teamuitje!

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België.

Van een ruimte op kantoor tot een zaaltje in een horecagelegenheid naar keuze. Escape Room-Events bouwt elke omgeving om tot een heuse Escape Room. Zowel binnen als buiten. Jullie kiezen de locatie, wij brengen dé beste Escape Rooms naar jullie toe!

Mobiele Escape Room op locatie / Escape Room-Events

Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte.

Laat dé ultieme strijd tussen elkaar losbarsten door meerdere Escape Rooms tegelijkertijd op te laten bouwen. Escape Room-Events verzorgt voor iedereen dé leukste Escape ervaringen. En dat kan natuurlijk ook voor grote groepsgroottes van 1.000+ personen!

Escape bomkoffer - Box | ERE

Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Escape Room-Events is de trotse bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms. Met 1.000+ teams en 10.000+ deelnemers is dit hét grootste Escape evenement van de Benelux. Kortom: kwaliteit gegarandeerd bij jullie Escape ervaring!

NK-Escape Rooms 2023 | Escape Room - Events

Denken jullie te kunnen ontsnappen?

Boek dan snel één van onze Escape Rooms als teamuitje naar keuze!