Escape Room Veenendaal

Met 5 unieke Escape Rooms verzorgen wij dé ultieme Escape ervaring in Veenendaal. En dat op iedere gewenste locatie. Weten jullie op tijd te ontsnappen uit één van onze Escape Rooms?

Escape Room - Events | Escape ervaring op maat

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Escape Room op locatie / Escape Box op locatie - Escape Room-Events

Mogelijk op elke locatie in Veenendaal

Home » Escape Room Veenendaal

Escape op locatie naar keuze in Veenendaal

Op locatie naar keuze gaan jullie aan de slag met één van onze Escape Rooms. Wat jullie wensen ook zijn; wij toveren elke gewenste omgeving om tot een unieke Escape Room in Veenendaal. Escape puzzels, cryptische raadsels, toffe attributen en professionele Escape Room acteurs. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms zorgen wij voor dé beste Escape Rooms. Kwaliteit, vermaak én succes gegarandeerd bij jullie Escape beleving.

Kies uit één van de volgende Escape Rooms

En ervaar dé beste Escape ervaring nu zelf in Veenendaal!

Heb jij jouw zenuwen onder controle?

Samenwerking, oplettendheid en een scherpe mindset zijn slechts enkele vereisten om op tijd te kunnen ontsnappen. Een foutje is namelijk zo gemaakt. Werk samen met je vrienden, familie of collega’s en ‘ontsnap’ door het vinden van de juiste oplossingen. Blijven jullie controle houden over de situatie of nemen de zenuwen de overhand?

Ideaal voor grote groepen

Onze Escape Rooms zijn ontwikkeld voor een ongelimiteerd aantal personen. Dit maakt al onze Escape ervaringen geschikt voor grote groepen. Aan jou de keuze wie je meeneemt in jullie unieke Escape ervaring bij Escape Room-Events.

Image

Haal alles uit jullie Escape!

Strategisch denken, samenwerken en taken verdelen. Het oplossen van Escape Rooms is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van één van onze Escape Rooms daarom met een lunch, diner of borrel. Ideaal om even bij te komen en na te praten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, één van onze specialisten in Escape Rooms

Contact 0413-302773

Tim - Escape Room - Events

Reviews van onze Escape Rooms

Gelukkig hadden deze toppers nog genoeg tijd om een leuke review achter te laten na de ontsnapping…

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
220 personen
Escape Room op locatie

Image

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City

Image

”PS, het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
160 personen
Escape Box

Image

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
VR Escape Room

Image

Waarom kiezen voor Escape Room-Events?

Ervaar nu zelf dé leukste Escape Rooms in Veenendaal!

Mogelijk op elke locatie in Veenendaal.

Van een ruimte op kantoor tot een zaaltje in een horecagelegenheid naar keuze in Veenendaal. Escape Room-Events bouwt elke omgeving om tot een heuse Escape Room. Zowel binnen als buiten. Jullie kiezen de locatie, wij brengen dé beste Escape Rooms naar jullie toe.

Mobiele Escape Room op locatie / Escape Room-Events

Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte.

Laat dé ultieme strijd tussen elkaar losbarsten in Veenendaal door meerdere Escape Rooms tegelijkertijd op te laten bouwen. Escape Room-Events verzorgt voor iedereen dé leukste Escape ervaringen. En dat kan natuurlijk ook voor grote groepsgroottes van 1.000+ personen.

Escape bomkoffer - Box | ERE

Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Escape Room-Events is de trotse bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms. Met 1.000+ teams en 10.000+ deelnemers is dit hét grootste Escape evenement van de Benelux. Kortom: kwaliteit gegarandeerd bij jullie Escape ervaring!

NK-Escape Rooms 2023 | Escape Room - Events

Boek nu één van onze Escape Rooms

En ervaar dé ultieme Escape op locatie naar keuze in Veenendaal!

Offerte aanvragen 0413-302773