Escape the City Eindhoven

In Escape the City gaan jullie aan de slag om een bloedstollend mysterie op te lossen in Eindhoven. Lukt het jullie om de misdadiger op te pakken voordat hij of zij ontsnapt uit de stad?

Escape Room - Events | Escape ervaring op maat

Organisator van het NK-Escape Rooms

Image

Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte

Escape Room op locatie / Escape Box op locatie - Escape Room-Events

Escape en City tour in Eindhoven

Home » Uitjes » Escape the City Eindhoven

Pak de dader in deze spannende City Escape!

Het verhaal:

Er is een ernstig delict gepleegd in Eindhoven. De recherche heeft jullie hulp hard nodig om het spannende mysterie op te lossen. Er zijn namelijk 10 moorden gepleegd door 1 dader. De recherche heeft door eigen speurwerk 10 verdachten kunnen aanhouden. Er is echter een groot probleem. De verdachten mogen slechts 2 uur op het politiebureau worden vastgehouden. Lukt het jullie om dit spannende mysterie op lossen voordat de moordenaar wordt vrijgelaten en ontsnapt? Boek nu Escape the City Eindhoven en beleef een unieke Escape ervaring in het centrum van de stad!

Offerte aanvragen Bekijk de trailer

Trailer: Escape the City

Ontdek Escape the City Eindhoven

En bereid jezelf voor op hét spannendste stadsspel van dit moment!

Thema:

Escape the City Eindhoven staat in het teken van een City Escape, City tour en een mysterieuze moordzaak. Met een koffer vol cryptische aanwijzingen, bewijsmateriaal en toffe attributen gaan jullie aan de slag. Door het bezoeken van plaatsen delict komen jullie steeds dichterbij de waarheid.

Samenwerking, oplettendheid en een scherpe mindset zijn nodig om de recherche de juiste oplossing aan te reiken. Weten jullie onder tijdsdruk de juiste keuzes te maken of nemen jullie zenuwen de overhand?

Werkwijze:

Voor het uitje is er diverse malen contact. Zo stemmen we de groepsgrootte af, zodat we met het juiste aantal Escape koffers naar Eindhoven komen. Verder stemmen we de locatie in het centrum af. Wij adviseren altijd een centraal punt in de stad. De keuze is aan jullie!

Op de dag zelf zijn onze rechercheurs op tijd aanwezig. Jullie worden geïnstrueerd, waarna ieder team z’n eigen pad bewandelt. Welk team weet als eerste de misdadiger op te sporen en op te sluiten? Na afloop is er voldoende gelegenheid om Escape the City Eindhoven na te bespreken.

Specificaties:

  • Groepsgrootte: circa 4 á 5 personen per rechercheteam.
  • Meer kamers: mogelijkheden om met meerdere Escape koffers tegelijkertijd op pad te gaan in Eindhoven.
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk.
  • Locatie: Escape the City kan als Escape Room in heel Eindhoven worden geboekt.
  • Datum: deze Escape Room kan op iedere gewenste datum/tijdstip worden geboekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Haal alles uit jullie Escape!

Strategisch denken, samenwerken en taken verdelen. Het oplossen van Escape the City is inspannend, interactief en uitermate goed voor teambuilding. Combineer het spelen van deze Escape Room in de stad daarom met een lunch, diner of borrel. Ideaal om even bij te komen en na te praten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, één van onze specialisten in Escape Rooms

Contact 0413-302773

Tim - Escape Room - Events

Reviews van Escape the City

Stap nu in de rol van een échte detective en ervaar Eindhoven als nooit tevoren!

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City Almere

Image

“Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.”

Ziggo
Siewtje Oesbeek
54 personen
Escape the City Utrecht

Image

“Het was een zeer geslaagd uitje. Bedankt! Alles was top geregeld en erg leuk.”

OBS De Straap
Els Bukkems
46 personen
Escape the City Eindhoven

Image

Waarom kiezen voor Escape Room-Events?

Ervaar nu zelf Escape the City Eindhoven!

Hét spannendste stadsspel van Eindhoven.

Direct is de spanning te snijden. Strijd, competitie en teambuilding. Welk team weet als eerste dit spannende mysterie op te lossen? Tour door Eindhoven, bezoek verschillende plaatsen delict en voltooi de moordzaak. Weten jullie op tijd het mysterie op te lossen, zodat de dader achter slot en grendel gezet kan worden?

Image

Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte.

Laat dé ultieme strijd tussen elkaar losbarsten in Eindhoven door met meerdere Escape koffers tegelijkertijd op pad te gaan. Escape Room-Events verzorgt voor iedereen dé leukste Escape ervaringen. En dat kan natuurlijk ook voor grote groepsgroottes van 1.000+ personen.

Image

Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Escape Room-Events is de trotse bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms. Met 1.000+ teams en 10.000+ deelnemers is dit hét grootste Escape evenement van de Benelux. Kortom: kwaliteit gegarandeerd bij jullie Escape ervaring!

NK-Escape Rooms 2023 | Escape Room - Events

Denken jullie dit bloedstollende mysterie in de stad op te kunnen lossen?

Boek dan nu Escape the City Eindhoven!

Offerte aanvragen 0413-302773